Winter Make-up Favourites

I’m back! Vanaf deze week pak ik het bloggen weer op. Afgelopen donderdag had ik mijn laatste stagedag en de aankomende weken ben ik lekker vrij, dus heb ik genoeg tijd om weer foto’s te maken en nieuwe content te verzinnen. Ik begin januari met mijn make-up favorieten van de winter! Ondanks dat de winter nog niet voorbij is, leek het mij wel leuk om mijn top 3 make-up producten met jullie te delen.

Ik heb serieus geen betere mascara geprobeerd dan de Diorshow Pro Mascara – €35,95 . Deze kwam afgelopen zomer uit met een nieuwe formule én trechter, zodat de mascara minder snel uitdroogt. Dit is écht de perfecte mascara voor mijn wimpers en voor mij tot nu toe niet vervangbaar door een ander merk! Er komt precies genoeg product af van het borsteltje, het geeft mijn wimpers volume, lengte én krul zonder ze te zwaar te maken. Bekijk mijn volledig review hier.

Rode lipstick heb ik heel december door gedragen en ik heb er nog geen genoeg van! De CHANEL Rouge Coco Shine lipstick – €33,50 is geweldig voor de wintermaanden, aangezien deze je lippen heerlijk zacht maakt én hydrateert. Je droge velletjes zullen met deze lipstick totaal niet opvallen! Rouge Coco Shine – Insoumise is een prachtige koraaltint, die ik het liefst het hele jaar door zou dragen, toch wel mijn favoriete en meest gedragen CHANEL lipstick. Maar ook de rode limited edition tint van afgelopen herfst “Téméraire“, was bij mij echt een succes tijdens de feestdagen.

Qua nagels houd ik het deze winter chique en classy met de Burberry Nail Polish in Poppy Black – €19,00 . Meer heb je niet nodig! Zwart doet het altijd goed bij iedere outfit. Daarnaast dekt deze prachtige lak ook nog eens heel goed én heeft die een mooie glans. En ik ben niet de enige die het denkt, want iedere keer als ik de lak op heb, krijg ik er complimentjes over! Poppy Black is onderdeel van de Burberry Beauty Autumn/Winter Runway collectie!

Next up: winter geuren! Wat zijn jouw favoriete make-up producten voor de winter?

SHARE:

21 Responses

 1. Maaike 18 januari 2016 / 09:31

  Ik ben de komende weken ook lekker vrij omdat stage is afgelopen haha! Geniet ervan hè <3 De mascara van Dior lijkt me echt prachtig trouwens!

  • admin 22 januari 2016 / 09:55

   Heerlijk is dat hé, jij ook! <3

 2. Denise 18 januari 2016 / 09:46

  Jaaaa die lipstick heb ik ook en is ZO fijn!

 3. Svenja 18 januari 2016 / 10:38

  Jeeej, super fijn dat we weer van je mooie blogjes kunnen gaan genieten! Ik ben helemaal verliefd op je lipstick, die ziet er zo onwijs pretty uit <3

  • admin 25 januari 2016 / 10:52

   Bedankt voor je reactie!

 4. Evelien 18 januari 2016 / 14:58

  Welkom terug mop! Leuk artikel om weer mee te beginnen, je hebt me héél nieuwsgierig gemaakt naar Diorshow!

 5. Manon 18 januari 2016 / 17:04

  Mooie favoriete. Die zwarte lak staat je zo mooi!

 6. Griet 18 januari 2016 / 19:48

  Fijn dat je terug bent ;) en wat een mooie producten! Ik ben nu wel heel benieuwd naar de Diorshow Pro mascara

 7. anna 18 januari 2016 / 21:24

  Die lipstick ziet er prachtig uit! Fijn dat je stage voorbij is, geniet er van :D

  • admin 25 januari 2016 / 10:53

   Zal ik zeker doen! Bedankt! :)

 8. Lejla 18 januari 2016 / 22:02

  Prachtige burberry lak

 9. Femke 19 januari 2016 / 06:40

  Vooral die donkere nagellak vind ik mooi, pretty :-) !

  • admin 22 januari 2016 / 10:02

   Wat lief om te horen, thank you! :)

 10. Natascha 21 januari 2016 / 09:37

  Mooie lipstick van chanel!

 11. loesblogt 21 januari 2016 / 20:22

  Free at last! Ik ben heel erg benieuwd naar de Dior mascara, tot nu toe is le volume de Chanel mijn fav <3

 12. Chinouk 3 februari 2016 / 13:00

  Leuk dat je weer lekker gaat bloggen! I ♥ black nail polish, zo simplistisch en toch heel classy!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>