Soft Matte Rose Pink Look


Op Tumblr kwam ik laatst deze foto tegen van een prachtige zomerse look. Het is simpel, maar geeft je look meteen wat meer kleur, en de klassieke winged eyeliner komt natuurlijk ook terug! Op de foto’s die ik heb gemaakt, is de perzik oogschaduw helaas niet goed te zien, maar ik hoop dat ondanks dat het jullie alsnog bevalt!


De felroze oogschaduw en de perzik oogschaduw komt uit de MAX Colour Me Crazy palette en de witte oogschaduw uit het 88 warm palette. Alle oogschaduw kleuren hebben een matte finish, behalve de highlighter, deze is van Givenchy. Voor de wing gebruikte ik de Benefit They’re Real Push-Up Liner en ik bracht ook de MAC Riri False Lashes 36 aan.30 Responses

 1. Jasmijn 10 juli 2014 / 08:32

  Mooi gedaan, Michaela! Die perzik-tint vind ik een heel leuk detail. Het trekt de hele look samen tot een geheel.

  • admin 14 juli 2014 / 18:46

   Bedankt Jasmijn! Ja eens een keer wat anders dan een standaard bruin kleurtje in je crease! :)

 2. Sophie 10 juli 2014 / 10:49

  Heel mooi! Simpel, toch opvallend :-) En je wing is ook echt heel mooi gezet!

  • admin 14 juli 2014 / 18:53

   Wat een lief compliment!

 3. Birte 12 juli 2014 / 17:16

  Supermooie ooglook. Ik ben ook helemaal onder de indruk van je wenkbrauwen :-) .

  • admin 14 juli 2014 / 18:59

   Toevallig heb ik er sinds gister een artikel over haha! :)

 4. Natasja 14 juli 2014 / 12:27

  I love it:D een simpele manier om speels kleur toe te voegen :D doe ik ook vaak!x

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>