Review: TRIANGL New York Noir Milly Bikini

Triangl bikini’s, heel Instagram staat er vol mee! Vorig jaar begon de neoprene bikini hype al, en dit jaar is die weer terug. En gelukkig maar, want de bikinis van Triangl zijn ook echt prachtig. In samenwerking met ze, mocht ik er een uitkiezen en dat was echt moeilijk. Van alle opvallende zomerkleuren heb ik uiteindelijk toch de Milly bikini uitgekozen in New York Noir. Want tja, hoe vaak kom je nou een faux leren bikini van neoprene tegen? Ik review hem vandaag en vertel ook wat meer over de maten en hoe ze vallen!

De Milly bikini’s van Triangl komen altijd in een chique zwarte doos, dit is om het model van de bikini te behouden. Neoprene is namelijk erg moeilijk om te onderhouden en als je het een keer verkeerd bewaart, is dat meteen te zien. Je mag de bikini namelijk niet vouwen, want dan komen er meteen kreukels in. Vanwaar dat de doos ideaal is om het te bewaren, wel een tikje onhandig om mee te nemen!

De maten van Triangl kunnen tricky zijn, vandaar het beste is om je persoonlijk via de chat van de website te laten informeren. Je kan je exacte maten doorgeven en zij zullen kijken welke optie het beste is om te nemen. De top had ik in maat S genomen, mijn eigen maat. Het broekje is normaal gesproken M, maar ik koos voor L omdat ze klein vielen. Helaas was deze ook te klein en heb ik hem omgeruild voor een XL. Als je een “bigger bum” hebt kunnen ze dus aardig klein vallen, en zou je hier rekening mee moeten houden!

Tijdens het opbergen van de bikini in je koffer of tas raad ik het aan om hem zo plat mogelijk te houden en de bikini niet te vouwen/buigen. Als ik naar het strand ga, dan doe ik de bikini altijd van te voren aan vandaar dat je dat probleem dan niet hebt! Het was serieus de enige bikini die ik heel de zomer droeg, hij zat enorm goed en dat kom ik zelden tegen. Met name goede bikini’s tops vinden was voor mij erg moeilijk. Wel wisselde ik bikini broekjes af, omdat je de zwarte top met alles kan combineren.

Er zit geen stretch in de bikini vandaar dat je maten echt goed moet kunnen inschatten. Maar als je eenmaal jouw perfecte maten hebt gevonden, dan is het zoveel gemakkelijker om weer opnieuw te bestellen. Nu ik de “New York Noir” variant heel deze zomer heb gedragen, wil ik ook een andere gekleurde variant voor de volgende zomer. Ze zijn geweldig!

De New York Noir bikini in het model “Milly” is alleen verkrijgbaar op de website van Triangl voor $89, verder zijn er ook nog andere populaire kleurvarianten en modellen te vinden.

23 Responses

 1. Manon 19 augustus 2015 / 11:14

  Mooie bikini, staat je goed!

 2. Femke 19 augustus 2015 / 11:30

  Wauw, dit is echt de mooiste bikini die ik de afgelopen zomer in ‘bloggersland’ voorbij heb zien komen. I’m in love, echt een mooie bikini! Hij staat je ook erg mooi :-) !

 3. Jouvence 19 augustus 2015 / 11:44

  wauw, wat een prachtige bikini ♥ staat je erg mooi xx

 4. Karen - dressing in Labels 19 augustus 2015 / 12:14

  Wow de bikini is prachtig! Ik zou ook voor deze kleur geopteerd hebben! Jammer van de maten, ik vind het echt enorm moeilijk om zo te bestellen.

  x Karen

 5. Chahrazad 19 augustus 2015 / 13:23

  Jammer dat het zo moeilijk in te schatten is met de maten.
  De foto’s zijn wel echt prachtig geworden!

 6. Bertine 19 augustus 2015 / 15:20

  hij is echt mooi! hoewel ik die gekleurde bikini’s altijd erg tof vind, moet ik zeggen dat deze ook super leuk is!

 7. Kayla 19 augustus 2015 / 15:54

  Wat een mooie bikini! Staat je erg mooi!

 8. laura 19 augustus 2015 / 16:02

  Hij is heeeel mooi! Wel een beetje irritant dan met al die maten. X

 9. Nesrin 19 augustus 2015 / 16:28

  Deze is gewoon WAUWWW & miauwww! Heel gaaf. Ik wil deze eigenlijk voor volgend jaar bestellen.

 10. Kirsty 19 augustus 2015 / 17:21

  Wat een mooie bikini! Hij staat je ook erg mooi! Ik denk dat ik dit misschien nog wel leuker vind dan de felgekleurde bikini’s; ik vind dit wel heel classy eruit zien.

 11. Deb 19 augustus 2015 / 17:41

  Welcome back honey!! De bikini staat je beeldschoon! Je kan zo door voor model trouwens, prachtige foto’s!!

 12. Maaike 19 augustus 2015 / 19:08

  Heel gaaf dat je een bikini mocht uitkiezen! Ik zou denk ik ook voor deze kiezen, zwart staat altijd wel mooi en die felgekleurde bikini’s niet altijd. (vind ik dan) dus je hebt een goede keuze gemaakt!

 13. Els 20 augustus 2015 / 07:07

  Wat leuk dat je er eentje mocht uitzoeken! Hij staat je ook echt heel mooi!

 14. Joanne 20 augustus 2015 / 20:52

  Deze is heel mooi! Veel leuker dan die standaard kleurtjes! :)

 15. Sunny 20 augustus 2015 / 22:09

  Oh someone is having a great vacation! I kept meaning to tell you this bikini is very cool. You look like you could be a Bond girl in it!

 16. Naomi in Wonderland 21 augustus 2015 / 06:40

  Wat een mooie bikini! Ik vind hem echt super mooi. Misschien moet ik er toch eens ééntje aanschaffen binnenkort.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>