Perfect Marilyn Monroe Red Lips


Van rode lipstick kan ik geen genoeg krijgen, ik heb ze in zowel koele als warme ondertonen, met een matte of glanzende finish. Elke keer als ik een neutrale ooglook maak, pak ik graag een felle rode lipstick erbij! Laatst had Artdeco me heel blij gemaakt met een “Perfect Red Lips set”. Het resultaat van deze producten was inderdaad perfect, en daarom deel ik het graag met jullie!


De bovenstaande producten heb ik gebruikt voor “The Perfect Red Lip”. De Lifting Lip Base dient als een soort van concealerbasis voor je lippen, maar geeft tegelijkertijd ook volume. Met de Seductive Red/10 Soft Lip Liner omlijn ik mijn lippen en ik kleur ze in met een lipbrush met de Deep Tango Red/05 Perfect Color Lipstick. Geen matchende lipliner met je lipstick? Gebruik dan een doorzichtige lip liner, die past bij elke kleur!De Deep Tango Red lipstick is echt de meest perfecte rode lipkleur die ik tot nu toe gevonden heb. Hij heeft een neutrale ondertoon, en neigt meer naar koel dan naar oranje. Dit is op de foto’s niet te zien, maar ik merkte het op doordat me tanden meteen witter leken. De textuur is ontzettend romig en gepigmenteerd. Wel geeft die snel af, dit kan je voorkomen door een lipstick sealer te gebruiken!


Zoals je ziet is het resultaat geweldig, deze combo zal ik de komende tijd vaak gebruiken! Doordat je een lipbasis, een waterproof lipliner en een lipstick sealer gebruikt, blijft het er ook in dit warme weer goed uitzien. Het zijn natuurlijk een hoop producten en kost wat meer tijd, maar voor een mooie gelegenheid is het natuurlijk wel leuk!


Op de Artdeco Facebookpagina kan je de komende maand elke week kans maken op leuke beauty sets! Artdeco is verkrijgbaar bij de Douglas, de prijzen uit dit artikel variëren van €5,95 tot €10,95!

24 Responses

 1. Svenja 7 juli 2014 / 09:32

  Rode lippen staan altijd zo chique en elegant. Prachtige kleur heb jij ook, en het staat erg goed bij je donkere haren!

  • admin 9 juli 2014 / 00:35

   Altijd leuk om te horen, bedankt Svenja! :)

 2. Denise 7 juli 2014 / 10:09

  Wauw! Wat een prachtige kleur rood, staat je erg goed <3

 3. Jana 7 juli 2014 / 11:37

  Heel mooie lipstick :) De perfecte rode kleur!

 4. Sara 7 juli 2014 / 17:11

  Inderdaad een ontzettend mooi resultaat. Helaas staan knalrode lipsticks mij niet. Daar baal ik stiekem altijd een beetje van wanneer ik zulke foto’s zie.

 5. Manon 7 juli 2014 / 17:51

  Deze kleur staat je prachtig, je hebt trouwens ook mooie nagellak op

  • admin 9 juli 2014 / 00:37

   Dank je! Die is van Barry M – Lady!

 6. DQ 7 juli 2014 / 19:31

  Wauw wat een mooie kleur! Heel gaaf. X

 7. Birte 7 juli 2014 / 22:24

  Wat een toptrio is me dat, het resultaat is écht prachtig!

 8. Jasmijn 8 juli 2014 / 10:31

  Wat een mooi rood! Rode lippen zijn toch een fantastische klassieker. Die lifting lip base klinkt ook heel goed.

  • admin 9 juli 2014 / 00:36

   Zeker een klassieker, je kan nooit genoeg krijgen van rode lipstick!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>