Nieuw: Philosophy – Microdelivery Detoxifying Oxygen Peel!

Het merk philosophy kennen we allemaal waarschijnlijk wel door hun welbekende microdelivery peel, die echt fantastisch is! Afgelopen zomer hebben ze een nieuwe product in de microdelivery lijn geïntroduceerd: the microdelivery detoxifying oxygen peel. In de eerste instantie dacht ik dat het product vrij vergelijkbaar zou zijn met andere charcoal maskers en peelings die te vinden zijn, maar ik had het fout want deze peel is compleet anders!

De peel bestaat uit twee verschillende producten (en stappen): detox masker met zuiverende eigenschappen en een oxygen facial met verhelderende eigenschappen. Deze twee stappen worden samen gecombineerd om je huid te ontgiften en van meer zuurstof te voorzien! Voor het beste resultaat kan je de peel drie keer per week gebruiken.

STAP 1 – Breng als eerst een royale laag van de detoxifying charcoal gel aan op een droge huid, dit is een detoxbehandeling met geactiveerd houtskool. Het absorbeert porieverstoppende vuildeeltjes, onzuiverheden en gifstoffen zonder de natuurlijke vochtbalans van de huid aan te tasten. Ga hierna direct door naar de tweede stap, zonder het product af te wassen!

STAP 2 – Breng daarna een royale laag van de booster direct over de charcoal gel aan en masseer het met zachte bewegingen in. De oxygen boost geeft de huid een boost om het zuurstofniveau te verhogen en de huidcellen meer energie te geven. Na de tweede stap zal de huid gaan schuimen en voelt je huid een tikje warm, wat betekend dat de bestanddelen geactiveerd worden. Laat dit nu 3 minuten inwerken en verwijder het schuim daarna met de spatel, die je ook bijgeleverd in de kit krijgt. De restjes kan je afspoelen met warm water!

Zoals je aan de beschrijving hierboven kan lezen is het een compleet andere peel dan je misschien gewend bent. Eerder las ik in andere reviews dat het aanbrengen best rommelig kan zijn, maar dit vond ik erg meevallen. Wel had ik meteen gemerkt dat ik per applicatie meer charcoal gel gebruik dan oxygen booster, hierdoor kan je uiteindelijk te veel of te weinig product overhouden. Wanneer je de oxygen booster aanbrengt over de charcoal gel, voel je al meteen dat je huid warmer begint te worden en begint te schuimen. Heel gek gevoel! Het fijne van deze peel is dat het resultaat echt meteen zichtbaar is! Met name als je grove poriën hebt of last van acne is het ideaal. Ik heb zelf een gecombineerde huid en het gaf me een prachtige gezonde glow en mijn huid zag er heel helder uit! De totale duur van de behandeling is gemiddeld 5 minuten.

philosophy the microdelivery detoxifying oxygen peel – €59 – exclusief verkrijgbaar bij ici paris xl!

2 Responses

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>