Hugo Boss Parfums X4 – HIM & HER

Een tijdje geleden werd ik uitgenodig voor een Hugo Boss Fragrance event, helaas kon ik hier niet bij zijn, omdat ik nog in Madrid woonde voor mijn studie. Ik vond dit onwijs jammer aangezien ik nooit genoeg kan krijgen om kennis met nieuwe parfums te maken, en zeker omdat ik zef nog niet bekend was met de geuren van Hugo Boss. Wel met de reclames van de nieuwe geur The Scent -> want Theo James crush! Een tijdje geleden ontving ik alsnog 4 geuren, waarvan 2 voor mannen en 2 voor vrouwen, waardoor ik onder andere The Scent kon uitproberen (helaas zonder Theo erbij). Exciting!


HUGO BOSS – BOSS THE SCENT – FOR HER – EDP – 50 ML – €80,00

Topnoot – Perzik, Freesia
Hartnoot – Osmanthus
Basisnoot – Kakao

Toen ik de geurnoten opzocht, wist ik al meteen dat dit een geur voor mij zou zijn door de topnoot: perzik. Deze geurnoot zit namelijk ook in mijn nº1 lievelingsgeur: DOLCE&GABANNA – The One. En ik had gelijk, want nu ik hem heb gebruik ik de parfum bijna dagelijks. Het is geen speciale of unieke geur: heel fruitig en een tikje bloemig. Maar het is wel een parfum, die over een paar maanden op is en waarvan ik niet door had dat ik hem zoveel gebruikte. Absoluut mijn lente favoriet!


HUGO BOSS – BOSS THE SCENT – FOR HIM – EDT – 1OO ML – €89,00

Topnoot – Gember
Hartnoot – Maninkafruit met lavendel
Basisnoot – Leer

Het verbaasde me heel erg, toen ik zag dat de mannengeur van The Scent een Eau de Toilette is. De geur in de flacon ziet er namelijk krachtig uit, zo ruikt die daadwerkelijk ook en blijft die ook aardig lang zitten. Het is een hele zwoele en aantrekkelijke geur, die zeker een indruk zal achterlaten bij iedereen die hem ruikt. Ik heb zelf ook in tijden niet zo een heerlijke parfum voor mannen geroken. Dit komt ook misschien door de geurnoot “leer”, aangezien ik hier echt een zwak voor heb!


HUGO BOSS – BOSS MA VIE FLORALE – FOR HER – EDP – 75 ML – €99,00

Topnoot – Cactusbloem
Hartnoot – Jasmijn, Roos, Fresia
Basisnoot – Cedel, Sandelhout, Amber

Don’t let Ma Vie Florale fool you! Wanneer je de lichtroze flacon ziet, lijkt het in het eerste opzicht een hele zoete geur, maar dit is niet het geval. Ma Vie Florale is namelijk een hele groene geur, de cactusbloem springt er echt uit en met de geurnoot roos die daarna volgt, zorgt dit voor een hele unieke combinatie. Wanneer ik s’ochtends uit de douche stap, is dit wel een parfum waar ik snel naar grijp, aangezien die zo fris en schoon ruikt!


HUGO BOSS – HUGO ICED – FOR HIM – EDT – 125 ML – €79,00

Topnoot – Iced Mint
Hartnoot – Wild Tea
Basisnoot – Vetiver

Hugo Iced is weer compleet het tegenovergestelde van The Scent. Deze parfum is een stuk lichter, meer draagbaar voor iedere dag zonder dat het te overheersend wordt en volgens mijn vader echt een parfum die je zou dragen tijdens het sporten.

4 Responses

  1. Malou | Blonde Blossom 28 maart 2017 / 20:44

    Mijn vriend heeft een geur van Hugo Boss en ik ben er helemaal gek op. Ben dus heel benieuwd of deze ook zo lekker zijn, al klinken ze heerlijk. De vrouwengeuren klinken trouwens ook geweldig, wauw! Malou x

    • admin 4 april 2017 / 07:53

      Ja volgens mij is Hugo Boss een groot favoriet bij de mannen haha!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>