Early Birthday Outfit


Afgelopen zondag dacht ik een gezellig shopdagje in de stad te hebben met mijn moeder, maar eigenlijk had ik een early birthday (pas 15 juli) surprise high tea! Het was een heerlijke warme zomerdag, dus besloot ik een rok en een bustier aan te doen. Na de high tea leek het me ook leuk om er foto’s van te maken voor een outfit of the day artikel!
Blazer: Zara, Bustier: Tally Weijl, Rok: H&M, Clutch: Ebay

33 Responses

 1. Denise 4 juli 2014 / 07:59

  Ik vind de outfit onwijs geslaagd! Je ziet er prachtig uit <3

 2. Jasmijn 4 juli 2014 / 10:34

  Staat je heel erg mooi! Het merk Tally Weijl kende ik nog niet, maar ik heb eventjes hun webshop bezocht en ze hebben veel mooie dingen. En ik ben een beetje te vroeg, maar toch al een gelukkige verjaardag gewenst!

 3. Manon 4 juli 2014 / 11:15

  Wat een super leuke outfit, staat je echt classy

 4. Oum Feerozah 4 juli 2014 / 11:40

  Leuke outfit, die blazer eroverheen is ook heel leuk gedaan! Mooie shots

 5. Lisa 4 juli 2014 / 14:30

  Prachtige outfit! Ook fijn met dit warme weer. Toffe clutch ook. Ik wilde deze ook bestellen, maar eigenlijk gebruik ik nooit een clutch.

 6. Deb 4 juli 2014 / 16:50

  Dat ziet er mooi en heel classy uit! Mooie foto’s!

 7. Esmée 4 juli 2014 / 20:05

  Hele mooie outfit, de outfit oogt echt super chique. x

 8. Kim 4 juli 2014 / 23:04

  Looking good! Ik heb al veeeeel te lang niet op je blog gereageerd, maar geniet van elke post.

 9. Natasja 14 juli 2014 / 12:28

  girrrrl, you look so classy and lovely :D echt mooi! en ik ben nog iets te vroeg.. maar alvast gefeliciteerd he :D you so stunning!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>