CHANEL – Gabrielle Chanel Parfum

First name Chanel. Last name Gabrielle. Waarschijnlijk heb je het al kunnen lezen, maar CHANEL komt na 15 jaar met een gloednieuwe parfum op de markt! Ik was zó enthousiast toen ik het persbericht binnen kreeg. Ik heb al twee bijna complete lijnen van de Coco Mademoiselle en CHANEL Chance geuren (met name de Eau Vive variant), waar ik helemaal weg van ben en kon niet wachten op Gabrielle. Volgens een goede vriend van mij die als MUA voor CHANEL in de Bijenkorf werkt, zal dit hele jaar in teken van Gabrielle staan. Ben benieuwd wat CHANEL nog meer in petto heeft, maar nu eerst… de review van de geur zelf waar we naar uitgekeken hebben.   

Topnoten: mandarijn, grapefruit en zwarte bes
Hartnoten: tuberoos (nachthyacint), ylang-ylang , jasmijn en oranjebloesem
Basisnoten: sandelhout en muskus

De parfumeur achter Gabrielle is Olivier Polge. Ondanks de fruitige topnoten is het een hele bloemige geur die later zijdezacht wordt door de noten van witte muskus. De geur houdt heel lang aan op de huid en ruik je na een paar uur nog steeds goed. Het is een hele klassieke en unieke geur, maar doet je op de een of andere manier toch aan CHANEL denken. Hoe bijzonder is het, dat de geur bloemig, zacht en toch sterk ruikt. Er is geen andere CHANEL parfum, die in de buurt komt. Verkrijgbaar in  50 ml – €103 en 100 ml – €146.

Bij een uitzonderlijke sap, is een uitzonderlijke parfum nodig. Een interessant weetje is dat het glas van een CHANEL parfum nog nooit zo dun was. Normaal gesproken wordt luxe altijd geassocieerd met gewicht, maar in dit geval deed CHANEL het tegenovergestelde. Er waren maanden, zelfs jaren voor nodig om deze flacon met uiterest dunne wanden te ontwikkelen. Heel speciaal. De flacon straalt daarom ook op mijn beauty tafel en zal de komende tijd ook niet verplaats worden. Wel moet ik me inhouden om hem niet iedere dag te gebruiken, aangezien ik hem zo speciaal vind, net zoals de klassieke geur zelf!

GABRIELLE CHANEL is niet zomaar een parfum. Het is een ware openbaring. 

Verkrijgbaar bij CHANEL erkende parfumerieën vanaf 1 september 2017!

4 Responses

 1. Edith-Sofia 1 september 2017 / 14:25

  Waaauw, prachtige foto’s! Ben gek op de parfums van Chanel❤️

  • admin 1 september 2017 / 14:48

   Bedankt Edith Sofia! Dan zal je Gabrielle ook geweldig vinden!

 2. Laura 3 september 2017 / 23:35

  Heel erg benieuwd naar, groot chanel fan :)

  • admin 4 september 2017 / 13:35

   Oeh, dan zal die zeker in de smaak vallen!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>