Burberry Velvet & Lace Spring/Summer 2016 Make-up Collection

De nieuwe Burberry Velvet & Lace make-up collectie voor de lente/zomer is geïnspireerd op de prachtige kantcreaties van de modecollectie! In deze collectie zit de mooiste highlighter die ik momenteel in bezit heb, en een prachtige Kisses Lipstick, waar ik eerder al zo fan van was. Ik review vandaag twee hele mooie producten uit deze collectie, waar ik volgens mij nog lang plezier van zal hebben!


Burberry Kisses Lipstick – Nude Beige No. 01 – €30,00

Van de Burberry Kisses lijn, had ik al 2 lipsticks in bezit genaamd: Coral Pink en Oxblood. Coral Pink draag ik de hele lente en zomer door, omdat deze mij zo goed bevalt! Ik was daarom erg blij om van deze collectie een nude lipstick te ontvangen, aangezien de formule heel prettig is en ik nude kleuren iedere dag draag!


Burberry SS2016 Runway Palette – White No.01 – Limited Edition – €58,00

Tot slot hebben we het prachtige sterproduct: SS2016 Runway Palette, verkrijgbaar in 2 tinten: White en Nude Gold! Echt een schitterende highlighter met een hele mooie parelmoerglans en een prachtig kantpatroon. Het is een opvallend product met veel pigment, dus voor een mooi resultaat hoef je gelukkig niet veel aan te brengen. Het is echt de mooiste highlighter die ik in bezit heb, zeker een aanrader!

De Burberry Spring/Summer 2016 make-up collectie is vanaf half februari 2016 wereldijd verkrijgbaar via burberry.com en in Nederland exclusief bij Douglas!

14 Responses

 1. Femke 22 februari 2016 / 06:42

  De lipstick zal voor mij wat te beige zijn, wel mooie producten weer zeg!

 2. Loes - LoezichNL 22 februari 2016 / 07:47

  Wauw de highlighter vind ik echt prachtig! Er hangt alleen wel een prijsje aan haha.

  • admin 6 maart 2016 / 18:24

   Zeker weten! Maar hij is zo schitterend <3

 3. Natascha 22 februari 2016 / 08:04

  De highlighter is heel mooi!!

 4. Denise 22 februari 2016 / 10:33

  Wat een prachtige foto’s heb je weer gemaakt! Wauw!

  • admin 6 maart 2016 / 18:23

   Ah lief! Bedankt Denise!

 5. Manon 22 februari 2016 / 17:10

  Ik vind de highlighter echt pretty

 6. Kelly 22 februari 2016 / 18:35

  Die highlighter is echt prachtig! De lipstick is niet zo mijn kleur.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>