Burberry Beauty: Velvet Lipstick & Blush

Op Instagram heb je misschien al een aantal sneak peeks voorbij zien komen van de nieuwe producten van Burberry! Eerder had ik al de Liquid Lip Velvet reviewed en vandaag is het de tijd aan de Lip Velvet lipsticks. Daarnaast swatch ik een prachtig Blush palette van de Spring/Summer ’17 collectie!


Burberry Beauty – Silk and Bloom Blush Palette – €58

“De Antique Nudes Spring/Summer Collection 2017 bevat delicate tinten van zachte, gedempte roze en authentieke nude tinten geinspireerd door de designs en stoffen uit de Runway collectie. De nieuwe Silk and Bloom blush Palette geeft een zachte stralende teint met een subtiele kleur. De combinatie van subtiele roze tinten en verhelderende parels, geeft een glowy en lichte blos op de wangen. ” Zoals ik vorig week al liet weten ben ik héél erg “picky” wanneer het aankomt op blush. Maar nu mijn huidstructuur de laatste tijd beter is geworden, merk ik dat automatisch mij veel meer kleuren staan. De Silk and Bloom Blush blendt ook werkelijk prachtig in mijn huid. Normaal gebruik ik alleen matte blushes, omdat ik vind dat shimmer mijn porien nog meer laat opvallen. Bij deze Burberry blush is dat absoluut niet het geval, plus het ziet er ook nog eens héél mooi uit. Net een mini kunstwerkje!


Burberry Beauty – Lip Velvet – Matte Lip Colour – Rosy Red – €35

“Tevens wordt de matte lipstick lijn: Lip velvet uitgebreid met 14 statement kleuren, zo bestaat de volledige lijn uit 24 kleuren. Geinspireerd door de rijke stoffen, weerspiegelt het intense kleurenpalet het sensuele, verfijnde en luxe gevoel van zacht fluweel. “ De Lip Velvet lipstick van Burberry is zacht van textuur en heel gepigmenteerd. Net zoals de Liquid Lip Velvet droogt dit product je lippen ook absoluut niet uit, het hydrateert ze juist! Meer kan ik er niet over zeggen, volgens mij zeggen de foto’s genoeg!

De Burberry producten zijn verkrijgbaar wereldwijd via burberry.com en in Nederland exclusief bij Douglas (en Douglas webshop)!

5 Responses

  1. ZOEVE 9 maart 2017 / 20:15

    De Lip Velvet lipstick van Burberry vind ik echt prachtig <3

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>