BALMAIN X H&M – SHOPLOG + OUTFIT

Vorige week dinsdag was ik samen met Josie aanwezig bij de opening van de H&M Flagship store in Den Haag. Hierbij kreeg ik een hele gave kans, namelijk om de Balmain x H&M collectie te pre-shoppen! Naar aanleiding van al mijn Balmain Hair artikelen, weet je dat ik echt een groot fan ben van het merk, dus ik kon niet wachten om iets uit deze prachtige collectie te scoren. Ik laat ook meteen een kleine preview zien van de outfit of the day shoot met het nieuwe item dat ik gescoord heb tijdens de opening!

Heb jij nog wat kunnen scoren van de Balmain x H&M collectie?

17 Responses

 1. Denise 11 november 2015 / 08:34

  Wauw, so pretty! Ik heb een simpel zwart shirtje met Balmain erop kunnen bemachtigen :-)

 2. Jamey 11 november 2015 / 09:04

  Staat je erg mooi, toch snap ik de hype niet helemaal..Zeker niet die gillende mensen die de winkels bestormen.. I mean.. Why?!

 3. Lotje 11 november 2015 / 17:48

  Ik kon helaas niet meer komen naar Den Haag, maar ik heb gelukkig nog online wat items kunnen scoren! <3

 4. Maaike 11 november 2015 / 17:50

  Ik heb niks kunnen scoren, maar dat laat mijn portemonnee ook niet toe haha. Jij hebt wel iets tofs kunnen bemachtigen, zo gaaf <3

 5. José 11 november 2015 / 20:29

  Gaaf detail op de rug! Ik ben benieuwd naar de complete outfit. :)

 6. Natasja 12 november 2015 / 11:59

  Leuk hoor :D ik ben niet wezen winkelen ervoor. Niet echt mijn ding. En die drukte. No thank you.

 7. Deb 13 november 2015 / 16:50

  Dat ziet er heel goed uit! Ik ben benieuwd naar de complete outfit! Ik heb zelf niks van deze collectie gescoord en helaas ook niet gaan kijken vanwege tijdgebrek :-(

 8. Marleen 15 november 2015 / 12:04

  Oh supergaaf! Door de witte foto’s zie je neit zo goed wat het precies is, maar aan de achterkant te zien is het heel mooi!

 9. Iris 17 november 2015 / 16:04

  Ik heb zelf eigenlijk weinig interesse getoond voor de collectie, het is niet echt mijn style! Maar ik vind dit wel een heel tof item! X

 10. Evelien 30 november 2015 / 12:30

  Ohh wauw! Erg gaaf je jurk (?). Ik heb de gouden, zwarte t-shirt met fluwelen opdruk, de schippersjas en zwart/wit trui weten te bemachtigen. Helaas passen de ring en jas niet goed, dus die heb ik verkocht.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>