Balmain Paris Hair Couture – Cosmetic Bag Spring/Summer 2015

Balmain Hair heeft weer een nieuwe cosmetic bag uitgebracht met 3 miniaturen uit hun “styling collectie”: salt spray, argan elixir en de session spray. Het is een geweldige manier om kennis te maken met verschillende producten van Balmain en daarnaast doe je er ook nog aardig lang mee. Ik ken de producten al en het setje is voor mij echt ideaal voor vakantie, daarnaast is het tasje dat je er bij krijgt ook enorm leuk!*


Balmain Paris – Hair Couture – Session Spray Strong – 75 ml

De Session Spray heb ik zelf nog niet eerder uitgeprobeerd, maar tijdens mijn bezoek aan de Balmain Hair Flagship store had de haarstyliste wel het product gebruikt om mijn haar in model te houden. Het is eigenlijk gewoon een haarlak, die je haar absoluut niet zwaar maakt, maar verder wel zijn werking doet! Ik gebruik hem altijd als ik krullen heb gemaakt, zodat deze niet snel uitzakken!


Balmain Paris – Hair Couture – Argan Moisturizing Elixir – 20 ml

Vervolgens hebben we de Argan Elixir, een van mijn eerste producten van Balmain Hair! En geloof me, hier doe je echt eeuwen mee. Ik heb het product nu 1,5 jaar lang in huis en er is serieus maar 10% uit de verpakking. Je hebt namelijk maar een heel klein beetje nodig om je haar goed te verzorgen. Ik gebruik het altijd voordat ik mijn haar ga krullen, of gewoon wanneer mijn haar droog aanvoelt!


Balmain Paris – Hair Couture – Texturizing Salt Spray – 50 ml

Tot slot hebben we mijn favoriet, de Texturizing Salt Spray! Deze spray geeft je het ideale kapsel als je voor een messy/beachy stijl wilt gaan. De laatste tijd heb ik amper nog de tijd om s’ochtends wat met mijn haar te doen, en daarom grijp ik automatisch naar deze Salt Spray. Ik heb al een aantal vriendinnen overtuigd hiervan en iedereen is er gek op geworden! Echt een aanrader als je wat uit de Balmain Hair collectie wilt proberen, ik gebruik gewoon niks anders meer voor mijn haar!

Het resultaat van de Salt Spray zie je hierboven, dit is ongeveer wat ik bedoel met een messy/beachy kapsel! Ik heb er meteen een crop top onder aan gedaan met een high waisted jeans, en ik kan zo naar een festival. Lekker simpel, zo gedaan en het kan eigenlijk haast nooit slecht zitten. Zoals je in iedere review kan lezen over Balmain Hair producten: ik ben echt FAN!

De Balmain Hair Cosmetic Bag is o.a verkrijgbaar bij de Bijenkorf en de Balmain Hair webshop voor €27,95!

31 Responses

 1. Svenja 8 juni 2015 / 07:07

  Wat een heerlijk setje! Ideaal om een keer een aantal producten te proberen of voor op vakantie! Ik ben zelf vooral heel benieuwd naar de Argan Elixir en de Salt Spray, lijken mij hele fijne producten!

  • admin 15 juni 2015 / 09:35

   Daar is het setje inderdaad ideaal voor, vooral omdat het geen samples zijn en je de producten voor een lange periode kan uitproberen!

 2. Liset - Beautydagboek 8 juni 2015 / 08:28

  Oh dit is echt een setje voor mij! De Sea salt spray is ideaal voor mijn slagen, komen ze nog beter uit :) . En wat een lief tasje. Daar zou je hem haast voor kopen ;) .

 3. loesblogt 8 juni 2015 / 08:46

  Ik ben ook om! Heerlijke producten. Het argan elixer wil ik misschien wel in fullsize gaan halen, zeker als je zegt dat je er zo lang mee doet! Toffe foto’s ook weer babe!

 4. Nesrin 8 juni 2015 / 10:25

  Een heel mooi resultaat en Balmain heeft een gekke look & feel. Heerlijk luxe.

  • admin 15 juni 2015 / 09:36

   Het merkt schreeuwt ook echt mijn naam, of het nou de haarlijn is of de fashionlijn van Balmain haha! :)

 5. Manon 8 juni 2015 / 10:31

  Ziet er goed uit, ben benieuwd of het iets voor mij doet!

 6. DQ 8 juni 2015 / 12:49

  Wat een topsetje! Mooie foto’s ook :) X

 7. Femke 8 juni 2015 / 18:49

  Over Balmain heb ik al vaker goede verhalen gehoord maar ik heb nog nooit producten van dit merk uitgeprobeerd, na deze review ben ik wel ontzettend benieuwd..

  • admin 15 juni 2015 / 09:37

   De mini’s kan je ook los kopen, dus ideaal om uit te proberen!

 8. alexa 9 juni 2015 / 10:08

  wat een mooie producten en die beach look ziet er goed uit!

 9. Raya 9 juni 2015 / 18:57

  Wauw, je haar! Wat een ongelooflijk setje :D xoxo

 10. Eline 9 juni 2015 / 19:56

  Wow. Supermooie foto’s! De producten klinken ook echt perfect!

 11. Gina 9 juni 2015 / 21:08

  Ik hou echt van de messy hair look! Staat echt heel mooi!

 12. Michelle 9 juni 2015 / 23:10

  Ziet er heel goed uit bij jou

 13. Els 10 juni 2015 / 05:30

  Je hebt helemaal gelijk dat je fan bent, je haar zit leuk!

  • admin 15 juni 2015 / 09:39

   Wat ben je weer een lieverd <3!

 14. Lisanne - ByLisanneNL 10 juni 2015 / 12:45

  Ik ben helemaal fan van de Balmain producten! Vind het ook erg fijn dat het bij mijn kapster te koop is. De Salt Spray ziet er ook onwijs goed uit.

 15. Dascha 10 juni 2015 / 16:46

  Lijken mij hele fijne producten :-D Prachtige foto’s ook.

  xoxo

 16. Renate 10 juni 2015 / 18:47

  Het lijken me fijne producten en wauw je haar is zo pretty <3!

 17. Klara K. 10 juni 2015 / 20:11

  Het resultaat is mooi,zie het altijd in de bijenkorf

 18. Carlijn | Copy & Beauty 12 juni 2015 / 19:11

  Wat leuk dat jij ook een review doet van dit setje, heb ‘m zelf een poosje geleden ook behandeld op mijn blog. Grappig, want ik zie Balmain Hair op geen enkel ander blog voorbij komen. Dat jij groot fan bent, had ik al door ;-) Je haar zit geweldig op die onderste foto!

  • admin 15 juni 2015 / 09:39

   Nee je ziet het merk inderdaad niet vaak voorbij komen op andere blogs, super leuk om te horen dat jij er ook fan van bent! :)

 19. Deb 19 juni 2015 / 19:02

  Inderdaad een leuke manier om kennis te maken met deze producten van Balmain. Je had mijn aandacht al eerder getrokken met dit merk (waar ik nog helemaal niet bekend mee ben) .Leuke prijs ook!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>