Balmain Hair – Styling Cosmetic Bag


Als je mijn blog al een lange tijd volgt, dan weet je dat ik gek ben op de producten van Balmain Hair! Sinds kort hebben ze ook een groot deel van de styling en de care lijn in mini flacons, super handig! Maar daar blijft het niet bij, want drie van deze mini’s zijn ook verkrijgbaar in een luxe Balmain cosmetic bag. Deze laat ik vandaag aan jullie zien, want niet is alleen het formaat van de mini’s handig voor onderweg, maar is het ook een leuke manier op de producten te proberen voor een niet al te groot bedrag. ~


Er zijn twee verschillende sets verkrijgbaar: de styling line en de luxury care lijn. Ik heb de styling variant binnen, want daar zitten namelijk mijn favoriete producten in: Texturizing Salt Spray (50 ml), Silk Perfume (50 ml) en Argan Elixir(20 ml) in een hele chique Balmain pouch.


Hoe goed en mooi mijn haar de laatste tijd ook zit, als ik eenmaal naar buiten ga wordt het in 1 klap verpest door de wind of door de regen. Met als resultaat nog dat het enorm gaat pluizen, aah niemand die daar zin in heeft! Hierbij komt deze set perfect van past!


De mini’s kan je allemaal los van elkaar gebruiken, maar ook samen omdat ze ieder een aparte functie hebben. De Texturizing salt spray zorgt voor veel meer volume, de argan elixir voor verzorging, en tot slot de silk perfume voor glans en de heerlijke poederige Balmain geur! Hierboven heb ik de salt spray gebruikt tijdens een outfit of the day.


De Styling Line Cosmetic Bag is voor €22,95 verkrijgbaar bij Balmain Hair!

30 Responses

 1. Michaela 21 december 2014 / 06:28

  Lijken me super fijne producten! Het resultaat van de salt spray ziet er in ieder geval erg mooi uit :)

  • admin 4 januari 2015 / 23:36

   Het zijn zeker fijne producten! :)

 2. loesblogt 21 december 2014 / 10:36

  Je haar zat tijdens deze OOTD in ieder geval wél goed buiten ;) Je bent altijd zo enthousiast over balmain dat je me eigenlijk wel nieuwschierig hebt gemaakt..

 3. Sophie 21 december 2014 / 10:47

  Het lijken me echt super producten! Ik ga me er echt eens in verdiepen :-) De stand bij de Bijenkorf ziet er altijd zo mooi uit hihi!

 4. 4.Balou 21 december 2014 / 10:53

  Ik had nog nooit van de producten gehoord maar ze lijken me wel fijn om te gebruiken! Ik vind het moeilijk om goede stylingproducten te vinden waardoor je haar niet te snel vet wordt..

 5. Ines 21 december 2014 / 11:19

  Leuk! En eigenlijk niet zo erg duur ^^

  • admin 4 januari 2015 / 23:36

   Nee valt inderdaad erg mee!

 6. Kayla 21 december 2014 / 13:30

  Iedere keer als ik de producten weer op jouw blog voorbij zie komen ben ik zo benieuwd! Vooral naar de Silk Perfume, lijkt me heerlijk!

 7. Sunny 21 december 2014 / 22:46

  Eee what a nice set! I have a real soft spot for travel-sized sets :) I love your thick and healthy-looking wavy hair!

 8. Kim 21 december 2014 / 23:59

  De zoutspray lijkt me fijn! Leuk artikel :D

 9. Els 22 december 2014 / 07:02

  Wat een leuke foto’s weer. Je maakt me nieuwsgierig naar de producten.

 10. monique 22 december 2014 / 09:59

  Wat een prachtige foto’s! vooral de sea spray lijkt me fantastisch!

  • admin 4 januari 2015 / 23:39

   Die is zeker het proberen waard!

 11. Cherel 22 december 2014 / 20:02

  Dit lijken me fijne producten! Ik heb nog geen ervaring met het merk, maar vooral naar de sea salt spray ben ik erg benieuwd.

 12. Lilia 22 december 2014 / 22:02

  Ik ben hier zo benieuwd naar! Ik gebruik altijd Moroccanoil, maar deze producten van Balmain lijken me ook geweldig. xo

 13. Natascha 22 december 2014 / 23:04

  Ziet er heel mooi uit, handig ook dat het mini’s zijn

 14. Lizzy 23 december 2014 / 16:28

  Wat een handige producten voor je haar! Het lijkt me erg fijn! Ik moet echt meer verzorgingsproducten gebruiken voor mijn haren! Dit lijkt me ideaal! :)

  • admin 5 januari 2015 / 00:00

   Bij de Bijenkorf niet, maar los zijn de mini’s wel verkrijgbaar bij een aantal andere verkooppunten!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>