About site

Beautyglitter is een Nederlandse blog die voor een groot deel focust op beauty, met elke week 3 nieuwe artikelen. Deze website is opgericht op 10 April 2012. Naast beauty komen er ook persoolijke lifestyle foto’s terug, en kan fashion ook absoluut niet ontbreken!

LUXE

Sinds september 2013 heb ik besloten om mijn website vooral te focussen om luxueuze beauty producten. Ik heb voor dit concept gekozen, omdat het aantal reviews in het Nederlands van de wat duurdere producten erg beperkt is en ik hier met veel meer plezier over schrijf. Natuurlijk komen er ook een aantal artikelen tussendoor met budget producten, maar dit zal een stuk minder zijn dan eerst.

APPARATUUR & PROGRAMMA’S

Om mijn foto’s te maken, maak ik gebruik van professionele camera apparatuur.  Ik gebruik een professionele Nikon 1 J1 camera met een 10-30 mm lens. Foto’s worden geüpload op Tumblr. Om mijn foto’s te bewerken gebruik ik Photoshop CS5 en Picmonkey. Video’s worden bewerkt met de programma’s : Sony Vegas Pro, AVS Video Editor en Youtube Editor. Ik schrijf mijn artikelen op mijn roze Sony Vaio VGN-C31S.

DISCLAIMER

Het is  niet toegestaan om tekst en beeldmateriaal van deze site te gebruiken of te kopiëren zonder toestemming. Door middel van overleg zou dit wel mogelijk zijn. Zelfgemaakte foto’s en collages bevatten namelijk auteursrecht.

Heb je een vraag, verzoek , tip of wil je om een andere reden met mij in contact komen?
Stuur een mailtje naar : info@beautyglitter.nl Of vul het formulier in onder het kopje ” contact”.

Berichten zullen zo snel mogelijk worden beantwoord.